ponedeljek, 31. januar 2011

Izdelava spletnega portala Life Style


Predstavljamo vam nov slovenski portal life-style.si Life Style, stvaritev mladega kolektiva, vendar namenjen vsem, ki si želijo prebrati zanimivosti vsakdana na enem mestu. Velikokrat se namreč dogaja, da moramo za različne željene informacije ali zanimivosti odpirati več spletnih strani, slediti mnogim bližnjicam in tako naše zanimanje ozr. pozornost po določeni informaciji izgubi svoj zagon ali namen.

Na Life Stylu želimo prikazati aktualnosti v svetu in doma, okdkrivamo nova obzorja in novitete na področju prestiža in se zopet vračali v stalnice vsakdana s kotičkom kulinarike.

Želimo si biti drugačni, boljši…zato na vsaki strani ozr. objavljeni novički ponujamo možnost komentiranja le-te, saj se le tako lahko naša ciljna publika aktivno vključi v nastajanje, izboljšave in dolgoročno kakovost portala Life Style.

Danes najbolj razširjena socialna mreža Facebook povezuje ves svet v veliko družino in tam smo tudi mi…na portalu Life Style, tako ponujamo še eno možnost obveščanja ozr. informiranja.

Samo najboljši bomo dovolj dobri in trudimo se, da vse aktualnosti objavimo čim bolj izčrpno in slikovito, saj smo tudi Life style ljudje, bralci, kritiki…

Life style team