sobota, 26. maj 2012

Parketi, laminati in ostale talne obloge - Parketarstvo Parketing

Spletna stran parketarstvo Parketing
Podjetje Parketing d.o.o. iz Maribora je izkušen izvajalec polaganja talnih oblog, kot so parketi (Admonter, Mazzonetto, Pan parket...), laminati, tekstilne talne obloge (proizvajalca Burmatex) in drugih talnih oblog.

Podjetje parketarstvo Parketing je bilo ustanovljeno v letu 1994 z namenom ponudbe izvajanja parketarskih del. Z leti se je povpraševanje po storitvah in ponudbi parketov povečalo. Zato so na Zagrebški cesti 20 v Mariboru odprli najsodobnejši salon ponudbe parketov priznanih proizvajalcev.

Ponudba zajema gotove izdelke: panelni dvoslojni, troslojni, masivni parket, mnoge vrste lesa, namenjene za stanovanjske hiše, poslovne prostore, industrijske obrate in referenčne objekte. Proizvodi so popolnoma v skladu z ekologijo, kar pomeni, da so prijazni do okolja in uporabnika. V sled vašega zadovoljstva Vam bodo pomagali pri izbiri parketa, laminata ali druge talne obloge. Strokoven nasvet in pomoč do prave izbire. Pokličite ali jih obiščite v salonu parketov v Mariboru in z veseljem vam bodo pripravili neobvezujočo ponudbo popolnoma po vaši meri.

Veliko vprašanj in odgovorov s področja talnih oblog boste našli v rubriki "Naši nasveti" na spletni strani podjetja Parketing